ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Καλώς ήρθατε στο MAKE IT GOURMET !

Hola! Είμαστε η Ελένη Χάμου & η Νατάσα Ηλιοπούλου, παλιές φίλες και δημιουργοί του make it gourmet!

Όλα αυτά τα χρόνια ασχολούμαστε συνεχώς με τη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική τέχνη & αγοράζουμε συνέχεια βιβλία και περιοδικά για να ενημερωνόμαστε για τις νέες culinary τάσεις σε Ελλάδα & εξωτερικό! Σημαντικό να σας πούμε πως μας αρέσει η μεσογειακή διατροφή, οι συνταγές –αυτές οι κλασικές- της μαμάς, οι χρωματιστοί χυμοί με άρωμα καλοκαιριού & η θετική ενέργεια!

Το 2016 ξεκινήσαμε μια εντατική συνεργασία για αυτό το food blog (https://makeitgourmetblog.wordpress.com/) με σκοπό να καταγράψουμε και να μοιραστούμε με το ευρύτερο κοινό τις συνταγές μας αλλά και τις διαφορετικές εμπειρίες μας γύρω από τη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική και γύρω από κάτι που … αγαπάμε πολύ…την τέχνη

Ακολουθείστε μας & μοιραστείτε μαζί μας γεύσεις, χαμόγελα και εμπειρίες!


Ελένη

@giphy.gif

Έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο χορό και τις παραστατικές τέχνες ( ΒΑ Visual Arts, Frances Rich School of Fine and Performing Arts, DEREE, The American College of Greece & 2 Diplomas in American Smooth & Rhythm  DVIDA Bronze Dance) και πλέον ασχολούμαι ερευνητικά με το ευρύτερο φάσμα της δημιουργίας & πιο συγκεκριμένα, με το πώς αλληλεπιδρά η ζωγραφική & το digital art με το χορό καθώς και με άλλες μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης όπως τη γλυπτική, το performance αλλά & τη μαγειρική.


Νατάσα

6

@giphy.gif

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Ιστορία και Θεωρία της Τέχνης το 2011 στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων & το 2015 πήρα το Μεταπτυχιακό μου δίπλωμα από το Universiteit Leiden πάνω στον πολιτισμό και την επιμέλεια εικαστικών εκθέσεων. Έκτοτε εργάζομαι ως freelancer curator & event manager σε πολιτιστικά φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ολλανδία.


 

 


Νjoy!! xxx

Ελένη Χάμου & Νατάσα Ηλιοπούλου

6

Make it Gourmet !

Advertisements